Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Η τεχνολογία των όντων της Κούφιας γης ;









Πώς ανάμεσα σε λίγους ουράνιους ανθρώπους , τους προερχόμενους εκ του ουράνιου σπέρματος, έχουν πολλαπλασιασθεί σε βαθμό κακουργήματος οι ονάνθρωποι (ονοκέφαλοι, αυτοί είχαν κεφάλι όνου, βλέπε κυνοκέφαλοι). 


Άλλωστε, οι κάτοικοι των εξελιγμένων πλανητικών πολιτισμών πού θα έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από την ατμόσφυρα του πλανήτη τους, πόσο μάλλον του ηλιακού τους συστήματος, όχι βέβαια με την γνωστή σε μας ενέργεια, θα έχουν λάβει τά μηνύματα τους , πρώτα μέσω της συμπαντικής συνείδησης, αλλά και μέσω των Οργονοστοιχείων του χώρου , ή μορφογενετικών πεδίων, πού μεταδίδεται κραδασμικά η κάθε αλήθεια, η κάθε επιρροή, και το κάθε τι που μπορεί να έχει πρόσβαση κανείς και από το πιο μακρινό σημείο του Σύμπαντος.
Όπως η σκέψη.
Οι έχοντες νοητική επαφή με τον Συμπαντικό χώρο, οπουδήποτε, θα έχουν λάβει τα μηνύματα .
Θα έχουν γνώση για τον πλανήτη μας
Όσο για την θεωρία περί των κακών εξωγήινων, που κρύβονται και κάνουν τις παιδαριώδης κινήσεις της επιλεκτικής εμφάνισης μόνο σε κάποιους , που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνονται και πιστευτοί από τους πολλούς, θεωρώ ότι δεν αξίζει να το συζητάμε.
Θα έπρεπε ίσως να είμαστε πιο καχύποπτοι , για το πότε άρχισε ο σάλος γύρο από τα εξωγήινης προέλευσης ιπτάμενα αντικείμενα, μήπως από τότε που κάποια νέα τεχνολογία μπήκε σε λειτουργία;
Και ακόμα, μήπως κάποιους συμφέρει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας προς τα πάνω και όχι κάπου αλλού;
Όπως , το τι γίνεται κάτω από τα πόδια μας;
Η τεχνολογία και τα συναφή της , είναι πολύ πιθανών, κατά την θεωρεία της κούφιας γής, να είναι υπογήϊνα κατασκευάσματα των αρχαίων Τιτάνων και Ατλάντων και που μάλιστα σε συνεργασία με τα εκάστοτε υποχείριά τους , τους εδώ εξουσιαστές , ετοιμάζουν το έδαφος για την νέα εποχή με τον ερχομό μιας επερχόμενης νέας φυλής.
Λέγετε ακόμα, ότι κάτω από το Θιβέτ υπάρχουν πολλές στοές που συνδέονται με ένα παγκόσμιο δίκτυο και ότι σε πολλά μέρη του κόσμου υπάρχουνε κρύπτες με τα μυστικά των αιώνων.
Ακούγεται ότι κάτω από τον ναό του Σολομώντα υπήρχε μια τέτοια υπόγεια κρύπτη με στοά που συνδεόταν με άλλες, και για τον λόγο τής οποίας έγινε η εκστρατεία των σταυροφόρων ιπποτών, που εκτός των άλλων υπήρχαν και τεράστιες ποσότητες χρυσού.
Στο όνομα του Αλαντίν, κρυπτογραφείται ένας Άτλαντας με τεράστιες ποσότητες χρυσού.
Και ότι το μαγικό του λυχνάρι είναι μια τεχνολογία με την χρήση της οποίας έχει τηλεπαφική πρόσβαση .
Όλες δε οι πυραμίδες του κόσμου συνδέονται με στοές μεταξύ τους μέσω ενός δαιδαλώδες υπόγειου κόσμου.
Ένα μεγάλο άνοιγμα που οδηγεί εκεί κάτω , βρίσκετε στην Βραζιλία. Εκεί λένε ότι οι Ίνκας κατασκεύασαν κρυφές
πόρτες από πελεκημένες ογκώδεις πέτρες που κρύβουν τα ανοίγματα για τις στοές που οδηγούν μέσα από περίπλοκους λαβύρινθους στην υπόγεια πολιτεία των επιζώντων Ατλάντων.
Μήπως ήταν η Agharta των ζώντων θεών που έψαχνε ο Χίτλερ με το όνομα Θούλη {ή θόλος, που θα παρέπεμπε στην κούφια γή}, και από όπου πήρε και τεχνολογία που έχει σχέση ακόμα και με ιπτάμενους δίσκους;
Προς βοήθεια της ανευρέσεώς της λένε ότι είχαν έρθει από υπόγειες διαδρομές 100 μοναχοί από το Θιβέτ στην Γερμανία.
Πολλές είναι και οι διαδόσεις ότι ο Χίτλερ δεν πέθανε , αλλά διέφυγε κάτω από την γή προς την υπόγεια εκείνη ατλάντια πολιτεία. . Άλλωστε έχει ειπωθεί πώς από το μυστικό συμβούλιο αποκρυφιστών που είχε οργανώσει ο Χίτλερ με την επωνυμία «Τάγμα της Θούλης» και «Ομάδα βριλ», πήρε την πληροφορία πως κάτω από τους απέραντους πάγους της Ανταρκτικής υπάρχουν εύφορες πεδιάδες με θερμές πηγές.
Όταν λένε «κάτω» προφανώς εννοείται το πέρασμα στον κάτω κόσμο όπου όχι μόνο κατοικείται, αλλά υπονοείται και η ύπαρξη ενός εσωτερικού ήλιου, ή «Ήλιου του Μεσονυκτίου».
συνεχίζετε:
Η Οφιούχος δύναμη
Τις εύφορες αυτές περιοχές επισκέφθηκε σώμα αποτελούμενο από άνδρες και γυναίκες της μυστικής οργάνωσης των Ναζί με οχήματα πολλαπλής κίνησης .
Τα οχήματα, και μεγάλο μέρος εξελιγμένης τεχνολογία για την εποχή, λέγεται πώς ίσως να προέρχεται από την επαφή με κάποιον κρυφό ιερατείο κατοίκων του υπόγειου κόσμου Αφορά μια τεχνολογία την οποία διαθέτουν σήμερα στα εργαστήρια της Αρέα 21 .
Με την χρήση της δύναμης «Βρίλ», της Οφιούχου ενέργειας εκείνης που θα μπορούσαμε να υποψιασθούμε ότι αποτελεί τον εσωτερικό εκείνον ήλιο, και που πιθανών να είναι το «μέρος του Πυρός» που εγκλωβίστηκε στο κέντρο της Γής με την επωνυμία Εωσφόρος, οι ικανότητες των εσωγήϊνων κατοίκων είναι μαγικές.
Με την χρήση της μπορούν να ελέγχουν καταστροφικά το ανθρώπινο δυναμικό.
Είναι μέρος από την ίδια δύναμη στην οποία μπορούμε και εμείς να έχουμε πρόσβαση , με την διαφορά, ότι η δική μας είναι Ουράνια, απευθείας από τον Συμπαντικό χώρο, και η οποία υπάγετε στον νόμο της Αγνότητας, του Αγαθού, και της καθαρής καρδιάς για να λειτουργήσει.
Σε διαφορετική περίπτωση , η αρνητική σκέψη και η εγωιστική επιθυμία , κατεβαίνει στο χαμηλό υπογήϊνο χώρο όπου διεγείρετε η Οφιούχος δύναμη , πού όταν ανεβαίνει στην επιφάνεια διεγερμένη , έχει μόνο καταστροφικά αποτελέσματα για τον επικαλούμενο.
Μέσω λοιπόν του αναλόγως του πόσο , σε όλο και πιο υλικών και εγωιστικών επιθυμιών ερεθίζεται ο ανθρώπινος νούς , κατ’ εντολή των ατλάντων υπογήϊνων , και υλοποίησης τών σχεδίων των μέσω των εντολοδόχων των επί την Γή , οι οποίοι κατευθύνουν την ανθρώπινη προσοχή προς τα υλικά, και δή τα χρήματα με τα οποία θα τα αποκτήσουν, καθώς και τις απολαύσεις των αισθήσεων, εξασθενούν την αντίσταση της προσωπικής θέλησης, γίνονται άβουλοι και έρμαια, ούτως ώστε αποδυναμώνουν το ενεργειακό τους ψυχισμό τον όποιον έλκουν και ζωογονούν με αυτόν την δική τους πηγή δύναμης, τον Εωσφόρο, του όποιου την ενέργεια κάνουν χρήση.
Με αυτόν τον τρόπο χάνει κανείς την ψυχή του.
συνεχίζετε:
Ο βασιλιά τού κάτω κόσμου


Λέγετε πώς όταν έρθει ο κατάλληλος καιρός θα κάνει την εμφάνισή του ο βασιλιάς του κόσμου , όπως τον αποκαλούνε ειδικά στο Θιβέτ , και ο οποίος θα έρθει από το μυστικό υπόγειο βασίλειο του .
Για να κάνει όμως την εμφάνισή του εδώ πάνω, χρειάζεται μεγάλο δυναμικό ενέργειας εκ της πηγής από την οποία αντλεί τα στοιχεία. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει γίνει φόρτιση από την ανθρωπότητα που το μεγαλύτερο μέρος της θα έχει πέσει στην απομάκρυνση από την πίστη στον Θεό.
Κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει όλο και πιο έντονα τα τελευταία χρόνια.
Μέσω της πίστεως στην δύναμη του χρήματος ο άνθρωπος χάνει την αντίστασή του και την ψυχή του.
Μετά από αυτήν την κατάσταση , θα γίνουν μαζικές εκκαθαρίσεις λαών, ούτως ώστε να έρθει η εμφάνιση του Αβαδών , όπως λένε και οι γραφές.
Με την εμφάνισή του , αυτού και των ορδών του, θα επιδιώξουν την επαναλειτουργία και επανενεργοποίηση της Στύγας, μέσα από την οποία θα έχουν την πρόσβαση να ανέλθουν στον ουρανό.
Το όνομά του βασιλιά του κάτω κόσμου , αν και δεν μας ενδιαφέρει, πολλοί έχουν πεί πώς είναι αυτό του Μετρέγια, Αλλά έχουν ακουστεί και άλλα που πιθανών να σημαίνουν κάτι πιο γενικό όπως, Γκέζαρ Χάν , βασιλιάς Κάλκι, και Τσάκραβαρτίν , που προέρχονται από Θιβετιανούς και Ινδούς.
Ο βασιλιάς του κόσμου που ζεί στην Shamballah, λένε πώς παίρνει εντολές από το Συμβούλιο του Σύμπαντος, που τού παραδίδονται όταν η Συνέλευση βρίσκεται σε εναρμόνιση με τις ανθρώπινες σκέψεις .
Έτσι καθοδηγούνται οι σκέψεις των κυβερνώντων στην επιφάνεια του πλανήτη , των βασιλιάδων και των ηγετών των χωρών που υπακούουν πειθήνια σε κάθε απόφαση που θα τους αναγγελθεί , όσο να αφορά τις κινήσεις τους για τα σχέδια και τους προγραμματισμούς τους.
Όμως , και ο Ησίοδος άφησε κάποιο μήνυμα για Ζώντες Θεούς, για τους αθάνατους του Δία.
« Όταν στους θνητούς ανάμεσα βρίσκονται θεοί αθάνατοι …Γιατί όντως υπάρχουν μυριάδες τρεις αθάνατοι φύλακες απ΄ τον Δία …που παρακολουθούνε τις δίκες αχνοσκέπαστοι, και τις κακές τις πράξεις .» Αυτούς , πολλοί συγγραφείς αποκάλεσαν Αργοναύτες, ή «Έψιλον»
Οι Ανουνάκι
Μάλιστα, στήν περιοχή αυτή, στήν Σουμερία, το 1960 βρέθηκαν σε πήλινες πινακίδες χαραγμένα τα ιστορικά γεγονότα τα οποία ήταν η αφορμή για το τέλος μιάς μυστηριώδους κάστας βασιλέων – θεών πού έδρασαν εκεί, τους Ανουνάκι.
« Η Ούρ καταστράφηκε, πικρός είναι ο θρήνος σας. …τα σώματα λιώνουν σαν το λίπός στον ήλιο…οι θεοί μας εγκατέλειψαν» Αφορμή για αυτή την καταστροφή, για το περίεργο τέλος τους , λένε ότι ήταν το γεγονός της ρήξης του Ανού {εννοεί τον Ουρανό, ότι είχαν την ουράνια επαφή} και την κατάληψη του θρόνου από τον Ενλίλ.
Μεταξύ του Ενλίλ και του αδελφού του Ένκι δημιουργήθηκαν γεγονότα πού έφεραν και το τέλος τους .
Έτσι εγκατέλειψαν την Σουμερία οι θεοί.
Όμως, σύμφωνα με τον συγγραφέα Λόρεν Γκάρντερ , όλα αυτά συνέβησαν όταν πλέον έχασαν την επαφή τους οι θεοί με την «Φωτιά των Άστρων», όπως την ονομάζει.
Η ιστορία αυτή έχει την προέλευσή της προφανώς, από το γνωστό Ελληνικό πάνθεων, όπου τον Ουρανό {Ανού, εξ’ ού καί Ανουνάκι} έριξε ο Κρόνος {Ενλίλ} και ερχόμενος μετά σε μάχη με τον Δία {Ένκι} έχασε την εξουσία του και βρέθηκε στα Τάρταρα.
Από εκεί , με τους Τιτάνες , δεν έπαψε ποτέ να επιβουλεύεται τους «θεούς» συγγενείς του , μέσω της χρήσεως της ενεργειακής πύλης πού έφερνε τό ουράνιο πύρ, της Στύγας. Μετά τα γεγονότα με τους Άτλαντες , η πύλη αυτή πού έφερνε την »φωτιά των άστρων» έκλεισε .
Μέρος από το ουράνιο πύρ όπως είπαμε εγκλωβίσθηκε στα έγκατα της γής παίρνοντας την επωνυμία Εωσφόρος, και του οποίου την ενέργεια συντηρούν και διατηρούν τώρα , μόνο μέσω της ψυχικής πού λαμβάνουν από την ανθρωπότητα.
Κάτω από την πυραμίδα ένας υπόγειος δρόμος οδηγεί όπως λένε στα πόδια της Σφίγγας όπου υπάρχουν μεγάλα δωμάτια με όλα τα αρχεία της γνώσεως του κόσμου.
Μια υπόγεια πολιτεία επισκέφθηκε και ο Χριστιανός Ροζενκρόϋτς , στην περιοχή Φέζ της Αιγύπτου.
Πρόκειται για τον ιδρυτή των Ροδόσταυρων , ο οποίος ξεκινώντας από την Γερμανία, και αφού πέρασε από την Αυστρία και Ιταλία όπου έκανε τις κατάλληλες συναντήσεις στις εκάστοτε στοές , οδηγήθηκε και στην Φέζ όπου «έγινε δεκτός από τους αδελφούς της Αιγυπτιακής Στοάς της «Λευκής Αδελφότητας».
Η «Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα»,πού διατηρεί τις αρχαίες γνώσεις του Θόθ, {ο θεός Ατόν του Ακενατόν του οποίου την θρησκεία διατήρησε και διέδωσε ό Μωυσής στον λαό του με το όνομα Ιεχωβα}, και στον οποίο ήταν αφιερωμένη η Μεγάλη Πυραμίδα πού ονόμαζαν «Άδυτο του Θόθ», λέγετε πώς πρωτοδημιουργήθηκε από τον Φαραώ Τούθμωση τον Γ΄, στο Καρνάκ.
Αυτοί λοιπόν τον κατέβασαν από μυστική είσοδο σε μια υπόγεια πολιτεία.
Εκεί συνάντησε τους «Αρχαίους» ή «Στοιχειώδεις κατοίκους», όπως τους αποκαλούν τους Άτλαντες δηλαδή, που τον περιήγησαν σε αυτή , του μίλησαν για τις γνώσεις του παρελθόντος κόσμου αλλά και για πράγματα που μέλλουν να γίνουν.
Μετά τον έφεραν μπροστά σε δύο στήλες που αποτελούντο από ένα κράμα μετάλλων που δεν είναι γνωστό στο κόσμο μας, πάνω στις οποίες ήταν γραμμένες σε άγνωστη γραφή η ιστορία του κόσμου.
Η άγνωστη γραφή είναι τα ιδεογράμματα, ή και ιερογλυφική ονομαζόμενη, πού την συναντάμε βασικά σε όσες περιοχές είχαν την μεγαλύτερη δράση τους οι υπογήϊνοι Άτλαντες. Στην Αίγυπτο, στην Κρήτη, με την Γραμμική Α΄ και Β΄, στην Σουμερία, και σε άλλες εκεί περιοχές, όπως και στην Κίνα.
Τα μυστικά ανοίγματα στό εσωτερικό της γής

Η Blavatsky , η γνωστή μέντιουμ του περασμένου αιώνα που ίδρυσε την Θεοσοφία, ταξίδεψε και αυτή από την Ασία έως το Περού και την Βραζιλία .
Τα ταξίδια της περιελάμβαναν πάντα, στους τόπους αυτούς , υπόγειες καταβάσεις από μυστικά ανοίγματα, προς το εσωτερικό της γής και συναντήσεις της με τα «μεγάλα πνεύματα του Σύμπαντος» πού την καθοδηγούσαν .
Στο Περού λέγεται πώς υπάρχει στην περιοχή Cuzco μια πελώρια υπόγεια δίοδο που προχωράει ένα τούνελ 1400 χιλιομέτρων κάτω από την Βολιβία και που οδηγεί σε μια καταχθόνια πολιτεία την οποία επισκέφθηκε η ίδια η Blavatsky.
Ποιους άραγε συναντούσαν εκεί κάτω όλοι αυτοί που συνδέονται με μυστικές στοές , αποκρυφισμό, πνευματισμό , και όλα τα συναφή .
Μήπως τους αρχαίους Τιτάνες και Άτλαντες ;
Βλέπουμε άλλωστε, ότι όλοι αυτοί που δημιουργούν αργότερα αποκρυφιστηκές στοές, με τον ένα ή άλλο τρόπο έχουν σχέση με τον υπόγειο κόσμο.
Σαν ενδιάμεσοι , χρησιμοποιούνται για να λειτουργούν σαν όργανα αποσυντόνισης των ανθρώπων από Τον Θεό και την πίστη τους , οπότε και κατ’ επέκταση από τον εαυτό τους και την συνείδησή τους , ούτως ώστε να γίνονται εύκολα υποψήφια θύματα ελέγχου της ψυχής των, υλικό πού χρειάζεται για την συντήρησή του ο Εωσφόρος.
Η «φωτιά των άστρων» όπως την ονομάζει ο Λόρεν Γκάρντερ, έχει και την επωνυμία «Αστρική φωτιά» , και όπως έχουμε πεί και πιο πάνω το Αστρικό = το εκ των Ήλιων πύρ , αντιπροσωπεύει την ενέργεια των όντων, την ψυχή.
Υπάρχει ένα μυστήριο, που προφανώς έχει σχέση με τον υπόγειο κόσμο, σχετικά με τα Μετρό των πόλεων. Αναρωτιέται κανείς γιατί άραγε δημιουργήθηκαν τα Μετρό;
Είναι αλήθεια ότι σκοπός τους ήταν να λυθεί το κυκλοφοριακό;
Αν ναι, τότε από πιά εποχή άρχισαν να ανησυχούν για αυτή την κατάσταση ;
Για να δούμε μερικά. Το Μετρό στο Λονδίνο άρχισε να δημιουργείται από το 1863, ενώ έως το τέλος του 19ου αιώνα μετρό αποκτούν και η Νέα Υόρκη, η Βουδαπέστη και η Βιέννη.
Το Παρίσι διαμόρφωσε τους υπόγειους δρόμους του σε μετρό το 1900. Μια εποχή που ακόμη κυκλοφορούσαν τα κάρα και σίγουρα ο πληθυσμό δεν ήταν τόσος που να προκαλεί την ανάγκη υπόγειων διαδρομών τι ήταν εκείνο που τους έκανε να θεωρήσουν αναγκαίο το Μετρό;
Έχουν αναφερθεί πολλά και παράδοξα περιστατικά από τους εργάτες που δούλευαν εκείνη την περίοδο για την διάνοιξη των υπόγειων στοών.
Πολλοί από τους εργαζόμενους, και μάλιστα περιστατικά έχουν καταγραφεί από εφημερίδες της εποχής, ήταν μάρτυρες θέασης περίεργων όντων που έκαναν την εμφάνισή τους στα βάθη των στοών και που έγιναν η αιτία να εγκαταλείψουν ακόμα και την εργασία τους από τον φόβο.
Αλλά ακόμα τι έχετε να πείτε και για τα μυστικά εργαστήρια που βρίσκονται σε βάθος έως και 12 ορόφων κάτω από την γή , όπως το γνωστό της Αρέας 21.
Μήπως ο λόγος είναι ότι εκεί κάτω έχουν άμεσες επαφές με τους αρχαίους αυτούς και από τους οποίου όχι μόνο συνεργάζονται παίρνοντας προηγμένη τεχνολογία, αλλά και ότι επεξεργάζονται τους τρόπους για την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών στο περιβάλλον για την επιστροφή τους στην επιφάνεια του πλανήτη.
Η σημερινή τεχνολογία είναι προφανές ότι έχει δοθεί από τους υπογήϊνους και είναι η ίδια των μακρινών εκείνων χρόνων.
Χρήση των ίδιων τεχνολογικών συστημάτων γινόταν και κατά την εποχή που δια μέσω συγκεκριμένων κέντρων-ιερατείων, επιβαλλόταν η δύναμη και ο φόβος στα πλήθη για τον έλεγχο των γήινων πραγμάτων.
Γιατί ο πόλεμος ανάμεσα στους Άτλαντες και τους Έλληνες συνεχίζονταν και συνεχίζετε.
Για την τεχνολογία αυτή μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα και να την υποψιασθούμε, από σκαλισμένες παραστάσεις που έχουν βρεθεί στην Αίγυπτο.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του και υπάρχει ενεργός σύνδεσμος(link ) http://bibliotikitisalexandreias.blogspot.gr/ -. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου